ЗА НАС ГАЛЕРИЯ НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
 
PS-bulgaria.com Масажни душ-кабини Хидромасажни вани
За контакти: 0894 404 107; 0894 404 108 , info@ps-bulgaria.com , ps-bulgaria.com  
ХИДРОМАСАЖНИ ВАНИ JACUZZI VICTORY SPA FONTEYN

VICTORY SPA

Преносим Spa Classic

PS-bulgaria.com Хидромасажни ваниВземи си вана, където поискаш. Portable Spa Classic са перфектно оборудвани спа бани на най-достъпни цени. Открийте очарованието на открито - за къпане, с приятелите и семейството си. Преносими Вани с хидромасаж са шанс за една прекрасна почивка на мястото, което желаете.

Лек и лесен за преместване, елегантен финал, с модерни системи за масаж и перфектно оформени така, че да чувствате само максимално удоволствие от къпането.

Portable Spa Classic - вашата баня никога не е било толкова просторна.

 
PS-bulgaria.com Хидромасажни вани PS-bulgaria.com Хидромасажни вани PS-bulgaria.com Хидромасажни вани PS-bulgaria.com Хидромасажни вани
 

Масажни душ-кабини

Адаптирайте парната масажна кабина точно по ваш стил. Сътворени са по най-новата технология за успокояване на сетивата и събуждане на въображението. Открийте лукса и изберете най-доброто качество. Приемете нашата покана за дълга баня и потопете себе си в прекрасния масаж на парната кабина.
Топ цена и високо качество, функционалната кабина позволява сутрешно освежаване за най-добрия вид. Качествени материали и уникален дизайн, тя ще бъде идеално допълнение към вашата баня. Kolorado душ кабина е перфектният избор, комфорт и надеждност за много години напред.

PS-bulgaria.com Масажни душ-кабини  PS-bulgaria.com Масажни душ-кабини 

 

SPA

Луксозното бяло перфектно подхожда на всеки интериор. Невероятното пространство, ергономия и всички най-добри материали. Опитайте перфектната баня и релаксация на перфектния вид. The JAWA SPA, съкращение от технология, качество и стил. Тя ще надмине вашите очаквания, ще ви отведе в оазис на почивка и подмладяване.

PS-bulgaria.com Хидромасажни вани

 

PS-bulgaria.com Хидромасажни вани

Кръгла форма и снежно бели. Класическа елегантна линия. Ние гарантираме, че няма да искате да напуснете тази вана. Открийте чуден източник на спокойствие. Убедете се сами, колко лесно е да създадете свой собствен SPA. The SUMATRA SPA
Огромно пространство и неопетнено бяло. Лукс и стил. Единствен по рода си с възможност да се отпуснете и да се подмладите. За вашето здраве и добро настроение. Открийте чуден източник на спокойствие. Създайте уникално SPA място.
The MANDURA SPA
 
 

Въздушен масаж

SOFT МАСАЖ SYSTEM е модерна система за въздушен масаж. Благодарение на най-съвременни технологични решения въздушните мехурчета масажират мускулите, релаксират равномерно и ефективно, което има релаксиращ ефект на цялото тяло. Освен това, рецептори в кожата са раздразнени от въздушните мехурчета, които стартират регенеративните процеси и освежава цялото тяло.

Воден масаж

WATER МАСАЖ SYSTEM е модерна система за хидромасаж, която дава възможност да се отпуснете и масажирате мускулите в продължение на много часове. Свободния поток на вода, както и неговото налягане, стимулира кръвта и лимфния поток, той ускорява метаболизма, повишава ефективността на имунната система на организма и има благоприятно въздействие върху биологичното подмладяване.

PS-bulgaria.com Хидромасажни вани
PS-bulgaria.com Хидромасажни вани

 

 

Смесители, кранове

Нашите хидромасажни кранове са идеалното допълнение за всяка баня. Chrome повърхност и модерни, елегантни форми допринасят за изключителен визуален ефект. Благодарение на това, неописуемите удоволствия в SPA са подобрени от Удоволствието от престоя в красива среда.

PS-bulgaria.com Хидромасажни вани
PS-bulgaria.com Хидромасажни вани